DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 23.09.2013 09:44:54 

TJ Smrček o.s.

Turnaje r.2009

Turnaje r.2009

 

5.7.2009 turnaj tojic v Nedvědici

7.místo            Laďa, Michal, Štoudy (na 2 dopady)

5-8. místo       Jirka, Makaris, Chochy (na 3 dopady)

                       Šakal, Wiky, Citrus

                       Jarda, Filip, Milan

------------------------------------------------------------------------------------

11.7.2009 turnaj trojic v Ujčově

1.místo            Šakal, Wiky, Citrus

4.místo            Jarda, Milan, Filip

 ------------------------------------------------------------------------------------

25.7.2009 turnaj trojic Memoriál Mirdy Němce

1.místo           Dalečín

2.místo           Míra Bednář, ……………..

3.místo            Laďa, Michal, Štouda

4.místo            Wiky, Citrus, Šakal

5-12.místo       Tauba, Kunec, Jirka, Pepa

 ------------------------------------------------------------------------------------

2.8.2009 turnaj trojic v Štěpánově

1.místo            Wiky, Citrus, Šakal

2.místo            Chochy, Makaris, Milan

 ------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2009 turnaj trojic v Býšovci

1.místo           Laďa, Filip, Faňula

2.místo            Míra, Chochy, ….

3.místo            Jirka, Kunec, Pepa

5-8.místo         Štouda, Tauba, Aleš

------------------------------------------------------------------------------------

12.9. 2009 turnaj dvojic v Štěpánově

4.místo            Milan, Filip

------------------------------------------------------------------------------------

19.9.2009 turnaj dvojic ve Smrčku (ukončení sezony)

1.místo            Lada, Milan

2.místo           Michal, Jirka

3.místo            Kunec, Tauba   a       Tomáš B. , Faňula 

 


14. února 2009 turnaj trojic v Dolních Loučkách

Na tento turnaj jsme jeli ve složení Laďa Bednář, Michal Bednář, Mirek Bednář. Konkurence zde byla velice dobrá (2 mistři světa).Ve skupině jsme odehráli 3 vydařené zápasy (2 remíze Unovice, Dalečín a prohra s Pelikánem) a jeden katastrofální zápas proti Krejkovi, kde jsme v jednom setu dostali výprask 1:10. Skupina byla velice vyrovnaná a postup jsme měli ve svých rukou, ale nezvládli jsme proti Dalečínu za stavu 9:7 dát vítězný balon, díky kterému bychom postoupili na jejich úkor. I když jsme si to hodně zkomplikovali, tak jsme šli do posledního zápasu s vědomím, že¨když oba sety vyhrajeme postupujeme ale uhráli jsme jen remizu. Naše skupina by se dala nazvat skupina smrti. Všichni z naší skupiny vyhráli své čtvrfinálové zápasy. Turnaj měl i vynikající finále. A poblahopřál bych rád skvělému výkonu Romanovi z Dalečína, Zahrál finále skvěle proti Krejzkovi a těsně to bohužel nestačilo.
Pořadí: 1. Krejzek 2. Roman a spol, 3. Unkovice, 4. Pelikán

Autor: Vladimír Bednář


7.února 2009 turnaj trojic v Lomnici

Na tento turnaj jsme jeli v sestavě Smrček A (Laďa Bednář, Michal Bednář, Petr Štoudek) a Smrček B (Tomáš Madron, Martin Zeman, Jan Veselky). Srmček B na úvod potrápil pozdější vítěze Krejzek a spol. Hráli první set velice dobře a prohráli jen 9:10. Ale ve druhém setu už se jim nedařilo a jasně prohráli. Jejich výkony měli velké výkyvy. Ale byla to jistě pro ně velká zkušenost. Obsadili nakonec 10.místo. Smrček B zahájil turnaj prohrou s Mírou Bednářovým. Velice jsme se trápili na příjmu. Dá se říci, že tak špatný příjem jsme už dlouho neměli. Pak se naše výkony zlepšili, porazili jsme Dalečín B a remizovali s Holubicemi. V posledním zápase jsme prohráli s Dolníma Loučkama. Obsadili jsme 3 místo ve skupině a narazili ve čtvrfinále na Dalečín A. Byl to velice vyrovnaný zápas, který jsme prohráli těsně v koncovce a nakonec dál nepostoupili. Obsadili jsme na turnaji 7 místo. Ve finále si to rozdali Dalečín a Krejzek, kde nakonec vyhrál Krejzek celkem bez problému.
Pořadí: 1. Krejzek a spol, 2. Dalečín, 7. Smrček A. 10. Smrček B

Autor: Vladimír Bednář


Turnaj dvojic v Třebíči - 31.1.2009

Po menších problémech s mobilním spojením na pány z Nedválu, jsme se sešli všichni (Štouda, Makaris[já], Wiki a Šakal) u zastávky ve Smrku + ještě nějaké dvě holčiny. Bohužel jsem zapomněl, která patřila ke komu :). Wiki jak řidič s "vynikajícím" orientačním smyslem holky i s námi odvezl do Bystřice a pokračovali jsme v cestě do Třebíče s menším zpožděním, ale dojeli jsme na akorát na čas takže vše bez problému. Dojeli jsme současně s Dalečínem takže .... Po vstupu do haly nás přivítal starší pán a překvapil nečekaně nízkým startovným.
   Po převlečení už vstupujme do haly, kde jsem já ještě nikdy nebyl a překvapil mě super povrch a velikost té haly. Vylosovali jsme si skupinu kde na nás čekal Roman z Dalečína, dále Telč, Oslavice a ještě jeden tým. Prvním zápas jsme se Štoudou hráli s tím oným noname týmem. Bylo to takové nemastné neslané a taky to tak dopadlo 0:2, byl to první zápas takže jsme nebyli moc rozehraní, ale to nebyli oni taky, takže blbá výmluva. Další zápas co jsme odehráli byl s našimi starými známými Oslavicemi, které známe z kraje. Se Štoudou nám to šlo co si pamatuji tak se nám povedl i šlápnutej míč, za což jsme sklidili ovace publika. Vyhráli jsme myslím bez problémů 2:0. Jako další zápas jsme sehráli s Dalečínem. Hned jako první se mi povedlo eso. Což Romana Vetešníka vyprovokovalo a celý zápas jsme se v této činnosti předháněli. Štouda mi říkal, kašli na to proč je provokuješ :) A měl samozřejmě pravdu že... Zápas byl v celku vyrovnaný, ale nakonec zvítězil po zásluze Dalečín. Jako polední tým, se kterým jsme se utkali byl Telč. Na ten jsme si věřili, první set jsme prohráli a to jsme vedli 6:2 což je velká ostuda. Ve druhém setu jsme je suverénně přehráli a nastupovali jsme na vítězný "poslední set" turnaje pro nás. Celou dobu jsme drželi vedení, ale nakonec setu jsme bohužel podlehli a tím pro nás turnaj skončil a ze skupiny jsme nepostoupili.
     Štouda nalosoval po ukončení našeho působení nějaké kouzelné číslo 7, které se bude vztahovat ke kraji. Dozvěděli jsme se že bude letos hrát s námi ještě Hlinsko --> bude nás už osm týmů. Takže čím více tím lépe, jedině dobře. Dívali jsme se ještě chvíli na Romana s Petrem Ondrou, kteří opět vyhráli, nás už nic nedrželo v Třebíči a vyrazili jsme domů. Napadlo trošku více sněhu takže jsme viděli i autíčko v příkopě. Stavili jsme se ještě na jídlo a pivko v nedaleké "restaurační benzínce" a štrádovali jsme si to už domů. Turnaj hodnotím jako pěknej výlet do Třebíče, "nabrání" zkušeností na opravdové zápasy a super relax. Pánové bylo to fajn příště jedem doufám o5.

Autor: Tomáš Madron